Bureaufiets

De Bureaufiets

De bureaufiets is ons jongste concept! Met de uitbraak van het coronavirus en de daarop volgende maatregelen van de overheid zijn wij opzoek gegaan naar mogelijkheden die aansluiten bij de huidige situatie. Met ons nieuwste concept brengen wij de Deelfiets bij jouw in huis of op kantoor!

Onze bureaufiets is een duurzame en compacte fiets die perfect onder een verhoogd bureau past. Lichaamsbeweging is van grote invloed op onze gezondheid. Door gebruik te maken van een bureaufiets stimuleer je de doorbloeding van je lichaam. Dit verhoogt je productiviteit en focus. Daarnaast heeft de bureaufiets een positieve invloed op je lichaamshouding. Nek-, schouder-, en/of rugklachten worden verkleind. Wie zich fysiek fit voelt, voelt zich mentaal ook fit.

De bureaufiets beschikt over een kastje die o.a. meet hoe hard je fietst, het aantal verbrande calorieën, de afstand en het aantal gefietste minuten. Daag jezelf of je collega’s uit om iedere keer een stapje verder te gaan.

Onze bureaufietsen zijn vanaf € 0,50 per dag te huur. Wij komen de bureaufietsen leveren op jouw gewenste locatie (max. 15 km vanaf Zwolle).

Geïnteresseerd in het huren van den bureaufiets? Neem dan snel contact met ons op!

Contactformulier