Deelfiets Nederland

Het Deelfietsplatform van Zwolse Deelfiets

Op 6 maart 2018 zijn wij gestart met de Zwolse Deelfiets. Inmiddels heeft het concept van de Zwolse Deelfiets zich door ontwikkeld tot een Deelfiets Nederland platform, waarbij wij stapsgewijs ook andere regio’s kunnen voorzien van onze elektrische deelfietsen en uiteindelijk ons streven binnen Nederland zullen realiseren.  

Onze elektrische deelfietsen zijn robuust en elegant tegelijk. De elektrische technologie is professioneel verwerkt in onze fietsen en door het lichte gewicht van de fiets heeft de gebruiker de mogelijkheid te kiezen om wel of geen gebruik te maken van de elektrische ondersteuning. Daarnaast zijn onze fietsen voorzien van een slim slot die met onze Deelfiets Nederland app te ontgrendelen is.  

Wij delen onze fietsen met de stad Zwolle; Wij zijn er voor de burgers, voor de bedrijven, voor de samenleving. Door vraag naar onze fietsen buiten Zwolle, willen wij onze fietsen onder de naam Deelfiets Nederland aanbieden. Deelfiets Nederland is er vanaf heden ook voor Nederland, Deelfiets Nederland is er voor de stad, Deelfiets Nederland is er voor jou.

Wij stellen onze fietsen, abri, lock and load en app beschikbaar. Ben je deelfiets aanbieder en ben je op zoek naar het beste systeem voor je klanten? Wij stellen ons complete systeem aan jou beschikbaar.